De laatste ontwikkelingen op een rij

Gepubliceerd op 19 mei 2021 om 21:29

Geschreven door Helena Verspaget

Onlangs is de ontwikkeling van het prototype gestart. De eerste gesprekken met een team van professionele ICT’ers hebben plaatsgevonden. Tijdens de gesprekken hebben wij de verwachtingen aan elkaar afgestemd en een globaal plan van aanpak gemaakt. Wij hebben alle vertrouwen in het eindresultaat en verwachten over circa 10 weken een prototype in gebruik te kunnen nemen.

Allereerst worden er onderzoeken verricht naar onder andere de kosten, de gebruikers van de tool en welke technische tool het beste bij hen aansluit. Te denken valt dan aan een webapplicatie, een app, een website en/of een programma. Aan de hand van deze uitkomsten zal er worden bepaald wat wordt uitgewerkt tot een prototype van de back-end van de tool. Wanneer het prototype gereed is, willen wij vriendelijk een beroep doen op jullie zodat het prototype gestest kan worden. Zo maken wij Civilitas gezamenlijk tot een feit.

Wij zijn niet alleen bezig met de technische tool. Momenteel worden wij begeleid door PLNT (Leiden centre for innovation and entrepreneurship), zij ondersteunen beginnende ondernemers in de eerste fase van hun bedrijf. Vanuit PLNT worden er verschillende Startup programma’s, experts en connecties aangeboden die Civilitas kunnen ondersteunen om te groeien. De komende drie maanden krijgen wij vanuit PLNT de mogelijkheid om iedere twee weken in gesprek te gaan met een coach die ons in onze professionele ontwikkeling ondersteunt. Daarnaast kunnen wij in de weken dat wij onze coach niet één op één spreken in gesprek met andere startups om zo dingen van elkaar te leren.

Achter de schermen zitten wij dus zeker niet stil en wordt er hard gewerkt aan onze applicatie die de bestuurscultuur in Nederland transparanter gaat maken. Uiteraard staan wij open voor ideeën van buitenaf, want uiteindelijk gaat het om u, de burger! Indien u ideeën heeft die kunnen bijdragen aan Civilitas of u vragen heeft, mail dan naar info@civilitas.nl. Bedankt voor jullie aandacht en volgende week komt er weer een nieuwe blog.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jean Diederen
2 jaar geleden

Ik blijf het volgen. Top.